SCANFIL OYJ:N OSAKEANNISSA MERKITYT UUDET OSAKKEET ON REKISTERÖITY KAUPPAREKISTERIIN

15.3.2016

SCANFIL OYJ            PÖRSSITIEDOTE        15.3.2016  KLO 13.15

SCANFIL OYJ:N OSAKEANNISSA MERKITYT UUDET OSAKKEET ON REKISTERÖITY KAUPPAREKISTERIIN 

Scanfil Oyj:n (”Yhtiö” tai ”Scanfil”) suunnatussa osakeannissa merkittiin yhteensä 5 715 000 uutta osaketta. Merkintöjä vastaavat uudet osakkeet on rekisteröity kaupparekisteriin 15.3.2016. 

Yhtiön rekisteröity osakepääoma jakaantuu korotuksen jälkeen 63 445 439 osakkeeseen. Oikeus osinkoon ja muut osakkeenomistajan oikeudet alkavat osakkeiden kaupparekisteriin merkitsemisestä lukien. Uudet osakkeet otetaan kaupankäynnin kohteeksi NASDAQ Helsinki Oy:n pörssilistalla yhdessä vanhojen osakkeiden kanssa arviolta 16.3.2016 alkaen.
 

SCANFIL OYJ

Petteri Jokitalo
Toimitusjohtaja

 

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Petteri Jokitalo
Puh. +358 8 4882 111

 

JAKELU               NASDAQ OMX, Helsinki
                           Keskeiset tiedotusvälineet
                           www.scanfil.com

 

Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja, jolla on 40 vuoden kokemus vaativasta sopimusvalmistustoiminnasta. Scanfil tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan palvelukokonaisuuden, joka ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Vertikaalisesti integroitu tuotanto ja kokonaisvaltainen toimitusketju luovat pohjan Scanfilin kilpailuvalteille: nopeudelle, joustavuudelle ja luotettavuudelle.

Tyypillisiä Scanfilin valmistamia tuotteita ovat mobiili- ja tietoliikenneverkkolaitteet, automaatiojärjestelmien moduulit, taajuusmuuttajat, hissien ohjausjärjestelmät, analysaattorit, erilaiset peli- ja itsepalveluautomaatit sekä hoitoteknologiaan ja säähavainnointiin liittyvät laitteet. Scanfilin palveluita käyttävät monet kansainväliset automaatio-, energia-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijat sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yritykset. Scanfilin tehdasverkostoon kuuluu Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa sijaitsevat 16 tuotantoyksikköä, joissa työskentelee noin 3500 henkilöä.