Scanfil Dream Factory

Täyttää tulevaisuuden vaatimukset – ja enemmänkin

Dream Factory -konsepti edustaa tulevaisuuden tehtaita.

Unelmamme tulevaisuuden tehtaasta

Dream Factory -konseptin tavoitteena on saavuttaa huipputason kilpailukyky sekä erinomaisen toiminnan kautta korkea asiakastyytyväisyys. Konsepti keskittyy optimoimaan tehtaan suorituskykyä yhdistämällä ihmiset, prosessit ja laitteet reaaliaikaiseen dataan ja tekoälyyn. Dream Factory-konseptissa korostetaan digitalisaatiota, automaatiota ja nykyaikaisten työkalujen, kuten eDHR:n, käyttöä ohjeiden luomisessa ja jakamisessa. Dream Factory-konseptin tavoitteena on monitaitoinen työvoima, joka toimii saumattomasti yhteen teknologian kanssa – lopputuloksena vertaansa vailla oleva operatiivinen huippuosaaminen sekä tulevaisuuden erittäin tehokkaat tehtaat.

Älykäs tekniikka

Älykäs teknologia

Älykäs teknologia painottaa arvo-ohjattua automaatiota, joka keskittyy tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseen. Se hyödyntää dataa ja tekoälyä, sekä on verkottunut, mikä varmistaa saumattoman integroinnin ja älykkään päätöksenteon. Lisäksi se tarjoaa universaaleja ja joustavia ratkaisuja, jotka voivat mukautua erilaisiin tarpeisiin ja ympäristöihin.

Digitaalisuus

Digitaalinen virtaus

Tekoäly- ja datapohja tarkoittaa vahvan datainfrastruktuurin rakentamista tekoälyn avulla. Kehittynyt tuotannonsuunnittelu ja aikataulutus optimoivat tuotantoaikatauluja edistyneillä algoritmeilla. Reaaliaikainen datan näkyvyys takaa läpinäkyvyyden ja välittömän pääsyn kriittiseen tietoon. Tekoälyä hyödyntävä laadunvalvonta varmistaa korkeiden laatustandardien ylläpitämisen. Jäljitettävyys seuraa tuotantoprosessin jokaista vaihetta vastuullisuuden takaamiseksi. Töiden optimointi virtaviivaistaa prosesseja tehokkuuden parantamiseksi.

Tehdasvirtaus

Materiaalivirtaus

Työn alla olevien tuotteiden (WIP), layoutin, tilan, liikkeiden ja hyödyntämisen optimointi varmistaa resurssien ja tilan tehokkaan käytön. Lattiatason visuaalinen hallinta sisältää työkalut päivittäisen johtamisen parantamiseen ja työjonojen hallintaan. Dream Factory tuotantolinjakonseptit keskittyvät innovatiivisten tuotantolinjaratkaisujen kehittämiseen.

Työvoima

Työvoima

Joustavan tuotannon kehittäminen edellyttää monitaitoista työvoimaa. Lean Six Sigma -menetelmillä tehtävä osaamisen kehittäminen ja laajentaminen parantavat ongelman ratkaisu kykyä, sekä tukee jatkuvan parantamisen kulttuuria. Digitaalisten taitojen jatkuva kehittäminen on olennainen osa Dream Factory ohjelmaa.