SCANFIL OYJ:N VUOSIKERTOMUS, TILINPÄÄTÖS SEKÄ SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JULKAISTU

18.3.2016

SCANFIL OYJ      PÖRSSITIEDOTE    18.3.2016   KLO 15.00

SCANFIL OYJ:N VUOSIKERTOMUS, TILINPÄÄTÖS SEKÄ SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JULKAISTU 

Scanfil Oyj:n vuoden 2015 vuosikertomus, joka sisältää tilinpäätöksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2015 on julkaistu tämän pörssitiedotteen liitteenä sekä Scanfil Oyj:n verkkosivuilla osoitteessa, www.scanfil.com, Sijoittajat-osiossa sekä suomeksi että englanniksi.

Vuosikertomus julkaistaan vain sähköisessä muodossa ja se löytyy ladattavana pdf-versiona yllä mainitulta internet-sivuilta.

 

SCANFIL OYJ

Petteri Jokitalo
Toimitusjohtaja

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Petteri Jokitalo
puh. +358 8 4882 111

JAKELU     NASDAQ OMX, Helsinki
                 Keskeiset tiedotusvälineet
                 www.scanfil.com

 

 

Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja, jolla on 40 vuoden kokemus vaativasta sopimusvalmistustoiminnasta. Scanfil tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan palvelukokonaisuuden, joka ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Vertikaalisesti integroitu tuotanto ja kokonaisvaltainen toimitusketju luovat pohjan Scanfilin kilpailuvalteille: nopeudelle, joustavuudelle ja luotettavuudelle.

Tyypillisiä Scanfilin valmistamia tuotteita ovat mobiili- ja tietoliikenneverkkolaitteet, automaatiojärjestelmien moduulit, taajuusmuuttajat, hissien ohjausjärjestelmät, analysaattorit, erilaiset peli- ja itsepalveluautomaatit sekä hoitoteknologiaan ja säähavainnointiin liittyvät laitteet. Scanfilin palveluita käyttävät monet kansainväliset automaatio-, energia-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijat sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yritykset. Scanfilin tehdasverkostoon kuuluu Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa sijaitsevat 16 tuotantoyksikköä, joissa työskentelee noin 3500 henkilöä

 

Liitteet