SCANFIL SULKEE UNKARIN TEHTAAN JA PÄÄTTÄÄ PARTNERTECHIN INTEGROINTIIN LIITTYVÄN SANEERAUKSEN

10.11.2016

SCANFIL OYJ          PÖRSSITIEDOTE        10.11. 2016   14.00 

SCANFIL SULKEE UNKARIN TEHTAAN JA PÄÄTTÄÄ PARTNERTECHIN INTEGROINTIIN LIITTYVÄN SANEERAUKSEN

Scanfil EMS Oy:n unkarilainen tytäryhtiö Scanfl Kft on 10.11.2016 päättänyt sulkea Unkarissa Biatorbagyssä sijaitsevan tehtaan. Tehtaan sulkemisesta arvioidaan aiheutuvan noin 1,3 miljoonan euron kertaluonteinen kulu, joka kohdistuu pääosin vuoden 2016 neljännelle neljännekselle. Toimenpiteet on suunniteltu saatavan päätökseen vuoden 2017 toisen neljänneksen aikana.

Scanfil Kft työllistää Biatobagyssa noin 200 työntekijää ja toimihenkilöä. Scanfil Kft:n liikevaihto vuonna 2015 oli noin 13,6 miljoonaa euroa ja liiketappio noin 1,2 miljoonaa euroa. Unkarin tehtaan sulkeminen päättää PartnerTech AB:n tehdasverkoston integrointiin liittyvän saneerauksen. Scanfil Kft:n nykyisiä asiakkaita palvellaan jatkossa Scanfilin muilta tehtailta.                           

 

SCANFIL OYJ

Petteri Jokitalo
CEO

Lisätiedot:
CEO Petteri Jokitalo
Puh. +358 8 4882 111

 

JAKELU           NASDAQ OMX, Helsinki
                        Keskeiset tiedotusvälineet
                        www.scanfil.com

 

Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja, jolla on 40 vuoden kokemus vaativasta sopimusvalmistustoiminnasta. Scanfil tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan palvelukokonaisuuden, joka ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Vertikaalisesti integroitu tuotanto ja kokonaisvaltainen toimitusketju luovat pohjan Scanfilin kilpailuvalteille: nopeudelle, joustavuudelle ja luotettavuudelle.

Tyypillisiä Scanfilin valmistamia tuotteita ovat mobiili- ja tietoliikenneverkkolaitteet, automaatiojärjestelmien moduulit, taajuusmuuttajat, hissien ohjausjärjestelmät, analysaattorit, erilaiset peli- ja itsepalveluautomaatit sekä hoitoteknologiaan ja säähavainnointiin liittyvät laitteet. Scanfilin palveluita käyttävät monet kansainväliset automaatio-, energia-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijat sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yritykset. Scanfilin tehdasverkostoon kuuluu Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa sijaitsevat 12 tuotantoyksikköä, joissa työskentelee noin 3500 henkilöä.